12. juli 2012 · Write a comment · Categories: Ikke kategoriseret

Vejen til lykke har besluttet at bakke op om Københavns Mangfoldighedscharter, som er helt i tråd med vores budskab. Så Vejen til lykke er nu blandt de mange organisationer som har underskrevet chartret og sat deres logo på http://www.blanddigibyen.dk/mangfoldighedscharter/

 “Københavns Mangfoldighedscharter er meget enkelt, men meget vigtigt. København har et mål om at blive den mest åbne og imødekommende storby i Europa i 2015. For at kunne nå dertil, skal københavnerne opfylde de tre værdier, som charteret omfatter. De skal behandler etniske minoriteter godt, de skal betragte mangfoldighed som en styrke og de skal arbejde imod racisme og forskelsbehandling. En underskrift på charteret er samtidig en opfordring til resten af byen om at gøre det samme.”

Comments closed.