10. juli 2012 · Write a comment · Categories: Ikke kategoriseret

“Der var en indisk mand, som jeg havde givet et vejen til lykke hæfte. Senere snakkede vi, og han fortalte mig, at han virkelig godt kunne lide hæftet, og at han tænker på at åbne en skole, når han er tilbage i Indien, og bruge hæftet i undervisningen.”

“Jeg var inde i en butik ved at købe nogle ting, da jeg begyndte at tale med pigen som arbejder der. Jeg besluttede mig for at give hende et hæfte og forklarede hende, hvad det var, og hun var meget glad og interesseret. En uge senere, da jeg besøgte butikken fortalte hun at hun havde læst hæftet igennem, og det var rigtig godt. Hun bad mig om nogle hæfter til at give til sine kolleger, og jeg sørgede for hun fk dem.”

“Jeg gav et hæfte til min lærer på min danskskole, og efter at have læst det, sagde hun, at det er et meget konstruktivt hæfte og budskab og hun bad om et til at give hendes ven.”

Comments closed.